Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα αποσταλούν στο τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών( courrier) ,μέσω μεταφορικής εταιρείας και μέσω πρακτορείων. Σε περιοχές που δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τις εκάστοτε μεταφορικές εταιρείες. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Σαββάτου , Κυριακής και Αργιών .

Λόγω της φύσης των εμπορευμάτων που εμπορευόμαστε κάποια έχουν αυξημένο όγκο και βάρος που πιθανότατα να επιβαρύνουν το κόστος αποστολής Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας να βρούμε την βέλτιστη και οικονομικότερη δυνατή λύση ώστε να παραλάβετε τα προϊόντα σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα είναι εφικτό .

Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνούμε μαζί σας πριν σας αποστείλουμε την παραγγελία σας στο χώρο σας για επιβεβαίωση στοιχείων, καθώς και για να βρούμε το βέλτιστο και οικονομικότερο τρόπο αποστολής. 

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

1)Καθυστέρηση αποστολής του προϊόντος από τον Προμηθευτή.
Σε περίπτωση που ο Προμηθευτής μας καθυστερήσει την αποστολή του παραγγελθέντος προϊόντος (καθυστέρηση στο τελωνείο , στη μεταφορά , ) με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμο όταν υπολογίζουμε, θα επικοινωνούμε μαζί σας, Το Προϊόν θα αποσταλεί άμεσα σε εσάς, αμέσως μετά την παραλαβή του από την επιχείρηση μας ,

2)Το προϊόν που παραγγείλατε μπορεί να έχει καταργηθεί χωρίς να έχουμε προειδοποιηθεί από τον προμηθευτή μας ,Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας για να σας προτείνουμε την βέλτιστη δυνατή λύση ,

3)Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας.

4)Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με τα στοιχεία αποστολής , είτε σε σχέση με το προϊόν , είτε σε σχέση με τον τρόπο πληρωμής  .